Включи се в клуба! Искате ли да станете част от нещо голямо?

ВКЛЮЧИ СЕ В КЛУБА!Дамски бизнес клуб BMLady
събира на едно място бизнесите на българските жени,
защото женската енергия е мощна и
важна движеща сила,
която може да постигне всичко.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГАДамски бизнес клуб BMLady обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят
знанието и опита си;
дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА


ЗА КОГО Е ДАМСКИ КЛУБ BMLADY ?

1. Клубен член може да бъде единствено жена - мъже в клуба не се допускат!
2. Клубен член може да е жена, която управлява свой собствен бизнес.
3. Член на клуба може да е и упълномощен представител на фирма, който може да взема решения и да представи фирмата по най-добрия начин.
4. В Дамски клуб се допускат дами, които са в процес на откриване на нов бизнес, само и единствено ако представят своя бизнес план за развитие и осъществяване на дейността си.

 
След разглеждане на документите ще се вземе решение дали дамата (или регистрираният потребител) ще стане Клубен член на BMLady!
​Женски клуб, женски клуб Варна , женски клуб Бургас , женски клуб София !Искам да ви задам няколко въпроса...

1.Търсите ли приятелство в клуба?
2.Търсите ли реклама и развитие на бизнеса си?
3.Искате ли да помагате на други хора - за бизнеса им, по лични въпроси или да участвате благотворително в дадена кауза?
4.Търсите ли развлечение, почивка, място, където да се отпуснете и релаксирате?

Ако отговорите на някои от тези въпроси с "ДА", то вие сте ТОЧНО за нашия ДАМСКИ КЛУБ!
КАК РАБОТИ ДАМСКИ КЛУБ BMLADY ? 

Дамски бизнес клуб BMLady работи на принципа нетуъркинг
 когато давате повод на клиентите си да говорят за стоките и услугите ви.
​По този начин хората рекламират вашия бизнес.
 Задачата на клуба е да събере на едно място хора с общи интереси, които имат изгода да правят маркетинг бизнес към бизнес.
Бонуса, който получава всеки член на клуба, е приятна, приятелска обстановка и предлагане на допълнителни услуги за дамите в клуба.
Едно от важните правила на маркетинг от уста на уста е да бъдеш интересен, за да се говори за теб.
Дамски клуб BMLady дава подходящи условия, подходяща среда и разнообразие, за да може всеки бизнес да бъде представен по най-добрия начин сред останалите бизнеси.​

Формуляр за регистрация ​​ЕТО И НЯКОИ ОТ ХОРАТА, КОИТО СА ЧАСТ ОТ КЛУБА И ВЗИМАТ УЧАСТИЕ В ОБЩИТЕ НИ ПРОЕКТИ:
Къща за коса и грим - Варна
Пицария Амичи гр. Варна
Щастливи сме да ви прадставим и мястото, където ще се провеждат част от срещите на "Дамски клуб БиЕмЛейди" - пицария "Амичи" в град Варна! 
https://www.pizzaamici.comГримьор Марина Стоилова 
Тъй като нашият „Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди“ е създаден от и за жени, знаем колко е важно за всички дами да се чувстваме и да изглеждаме красиви, стилни и модерни. 
​​Затова се доверяваме изцяло на гримьор Марина Стоилова и "Къща за коса и грим" в град Варна! 

 Хотел Класик гр.Варна
Изключителна чест е за екипа на "Дамски бизнес клуб BMLady" да си сътрудничим с хотел CLASSIC в град Варна! Това е място, на което детайлите и доброто отношение изпъкват и правят хотела още по-уютен, стилен и предпочитан! 
https://hotel-classic-varna.com


ПИАНО БАР КАЛИФОРНИЯ гр.Варна 
Домакин на една от месечните срещи в "Дамски клуб БиЕмЛейди" - "Ladies Night – вечер на шампанското", ще бъде любимият на целия ни екип - пиано бар "New California" в град Варна. ​

Изработка на уеб сайт Интерсофт 
За "Дамски клуб BMLady" уеб агенция "Интерсофт" е символ на стабилност, лоялност, качество и професионализъм. Работата ни с агенцията е приятна, интуитивна и винаги успешна.
https://intersoft.bg


Urban Studio Varna
Ние от "Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди" изключително много се забавляваме, докато работим с професионалистите от Urban Studio Varna, затова и резултатите от съвместната ни работа са отлични! youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRWXBEleghwr5Hzzjbo38nQ
Perfect Moments Photography
За "Дамски бизнес клуб BMLady" е истинско удовоствие да си сътрудничи с доказали се имена в професионалната фотография, каквито са Perfect Moments Photography.
РЕКЛАМА ЗА ТЕБ 
https://reklamazateb.com/ е мястото, където всички бизнесдами могат успешно да рекламират бизнесите си. Тук можете да представите Вашата дейност по най-добрия възможен начин.
​​https://reklamazateb.com


Защо Дамски бизнес клуб BMLADY е различен от останалите дамски клубове?
Дамски бизнес клуб BMLady не е обикновен женски клуб, той е кауза в подкрепа на дамите в суровия бизнес свят. 
Това е клуб, където се забавляваме, докато работим, но и работим, докато се забавляваме.

Държим на приятелската атмосфера, подкрепата и искреността, затова сме готови да подадем ръка на всяка дама, която с упоритост и труд развива себе си, семейството и работата си.

Дамски бизнес клуб BMLady е мястото, където ще срещнете съмишленици, партньори и приятели от цял свят.

Тук ще се усъвършенствате както в бизнеса си, така и личностно - с помощта и подкрепата на всяка дама от клуба.

Вярвам, че женската сила и енергия е непобедима, когато се обедини в едно. Събирайки се на едно място толкова креативни, упорити и смели жени, можем да постигнем много.


Заедно сме по-добри, по-можещи, по-успешни!

Заповядайте в един женски свят, изпълнен с много оптимизъм, воля и труд -
заповядайте в Дамски клуб BMLady !

Майя Атанасова
Основател и собственик на Дамски бизнес клуб BMLady 
Попълнете кратко и възможно най-ясно формуляра и ще имате възможността да станете част от нещо голямо, красиво и вълнуващо - част от Дамски бизнес клуб BMLady !
Дамски бизнес клуб BMLady  обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят знанието и опита си; дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НЕЩО ГОЛЯМО?             
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА               ФОРМУЛЯР ЗА КЛУБ BMLADY                                                   КАК РАБОТИ  ДАМСКИ КЛУБ БИЕМЛЕЙДИ!
Дамски бизнес клуб BMLady  работи на принципа маркетинг от уста на уста - когато давате повод на клиентите си да говорят за стоките и услугите ви. ​По този начин хората рекламират вашия бизнес.Задачата на клуба е да събере на едно място хора с общи интереси, които имат изгода да правят маркетинг бизнес към бизнес. Бонуса, който получава всеки член на клуба, е приятна, приятелска обстановка и предлагане на допълнителни услуги за дамите в клуба.
Едно от важните правила на маркетинг от уста на уста е да бъдеш интересен, за да се говори за теб. Дамски клуб БиЕмЛейди  дава подходящи условия, подходяща среда и разнообразие, за да може всеки бизнес да бъде представен по най-добрия начин сред останалите бизнеси.​ Включвайки се в  Дамски клуб БИЕМЛЕЙДИ , получавате множество услуги, които, събрани в цени, са на стойност 1000 лева на месец!А като член на клуба получавате всичко това само за 100 лева на месец! Не губете време, включете се сега!
Чрез  Дамски клуб БиЕмЛейди  вие получавате: Среда за лични срещи с бизнесите. Вашият бизнес ще бъде редом с другите големи бизнеси! Възможност да се рекламирате заедно с останалите бизнеси и да се представите по най-добрия начин. Съвети за онлайн маркетинг. Място и възможността да чуят за вашия бизнес както във вашия град, така и извън границите на България. Възможността да участвате в големи проекти заедно с други бизнеси. Специални промоции, оферти както от другите членове на клуба, така и от самия  Дамски клуб БиЕмЛейди. Представяне на вас и вашия бизнес в страниците на BMLADY ( вие предоставяте материали, снимки и текст – всичко, което искате да се публикува, за да ви представим по най-добрия начин).
Специална статия, написана за вас и вашия бизнес, в корпоративния официален сайт на  Дамски клуб BMLady  и рекламен сайт - Реклама за теб!  Публикуване на линкове към вашия сайт или социални мрежи, ваши контакти. Представянето на бизнеса включва снимки, видеа и текстове в неограничен брой.        В страниците на клуба всеки месец ще има статия за вас, линкове към вашия сайт и фейсбук страница.
Включване към закрита група на членове в клуба, където ще имате възможността да се запознаете с други членове от други градове и държави. В групата ще се разискват различни теми като: маркетинг, женски теми и други полезни теми, като например - как да направим реклама, кое е по-добре за моя бизнес, какво харесват жените и др. Може да получите и бонус през месеца - онлайн обучение, съвет за вашия бизнес, онлайн връзка с други членове на клуба през Zoom. ​
СРЕЩИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КАКТО ФИЗИЧЕСКИ, ТАКА И ОНЛАЙН! За всеки клубен член тези срещи представляват три леки ангажимента в месеца:
Първата среща е т.нар. „Ladies Night – вечер на шампанското“.   Втората среща е т.нар. „Бизнес закуска“.  Третата среща е официално представяне на член от клуба.                  


"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"