Включи се в клуба! Искате ли да станете част от нещо голямо?

ВКЛЮЧИ СЕ В КЛУБА!„Дамски бизнес клуб BMLady“
събира на едно място бизнесите на българските жени,
защото женската енергия е мощна и
важна движеща сила,
която може да постигне всичко.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА„Дамски бизнес клуб BMLady“ обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят
знанието и опита си;
дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА


ЗА КОГО Е "ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"?

1. Клубен член може да бъде единствено жена - мъже в клуба не се допускат!

2. Клубен член може да е жена, която управлява свой собствен бизнес.

3. Член на клуба може да е и упълномощен представител на фирма, който може да взема решения и да представи фирмата по най-добрия начин.

4. В бизнес клуба се допускат дами, които са в процес на откриване на нов бизнес, само и единствено ако представят своя бизнес план за развитие и осъществяване на дейността си. 
След разглеждане на документите ще се вземе решение дали дамата (или регистрираният потребител) ще стане Клубен член на BMLady!
Искам да ви задам няколко въпроса...

1.Търсите ли приятелство в клуба?
2.Търсите ли реклама и развитие на бизнеса си?
3.Искате ли да помагате на други хора - за бизнеса им, по лични въпроси или да участвате благотворително в дадена кауза?
4.Търсите ли развлечение, почивка, място, където да се отпуснете и релаксирате?

Ако отговорите на някои от тези въпроси с "ДА", то вие сте ТОЧНО за нашия ДАМСКИ КЛУБ!
КАК РАБОТИ "ДАМСКИ КЛУБ БИЕМЛЕЙДИ"!

"Дамски бизнес клуб BMLady" работи на принципа нетуъркинг
 когато давате повод на клиентите си да говорят за стоките и услугите ви.
​По този начин хората рекламират вашия бизнес.
 Задачата на клуба е да събере на едно място хора с общи интереси, които имат изгода да правят маркетинг бизнес към бизнес. Бонуса, който получава всеки член на клуба, е приятна, приятелска обстановка и предлагане на допълнителни услуги за дамите в клуба.
Едно от важните правила на маркетинг от уста на уста е да бъдеш интересен, за да се говори за теб.
"Дамски клуб БиЕмЛейди" дава подходящи условия, подходяща среда и разнообразие, за да може всеки бизнес да бъде представен по най-добрия начин сред останалите бизнеси.​
СРЕЩИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КАКТО ФИЗИЧЕСКИ, ТАКА И ОНЛАЙН!


​​ЕТО И НЯКОИ ОТ ХОРАТА, КОИТО СА ЧАСТ ОТ КЛУБА И ВЗИМАТ УЧАСТИЕ В ОБЩИТЕ НИ ПРОЕКТИ:
Къща за коса и грим - Варна
Пицария Амичи гр. Варна
Щастливи сме да ви прадставим и мястото, където ще се провеждат част от срещите на "Дамски клуб БиЕмЛейди" - пицария "Амичи" в град Варна! 
https://www.pizzaamici.comГримьор Марина Стоилова 
Тъй като нашият „Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди“ е създаден от и за жени, знаем колко е важно за всички дами да се чувстваме и да изглеждаме красиви, стилни и модерни. 
​​Затова се доверяваме изцяло на гримьор Марина Стоилова и "Къща за коса и грим" в град Варна! 

 Хотел Класик гр.Варна
Изключителна чест е за екипа на "Дамски бизнес клуб BMLady" да си сътрудничим с хотел CLASSIC в град Варна! Това е място, на което детайлите и доброто отношение изпъкват и правят хотела още по-уютен, стилен и предпочитан! 
https://hotel-classic-varna.com


ПИАНО БАР КАЛИФОРНИЯ гр.Варна 
Домакин на една от месечните срещи в "Дамски клуб БиЕмЛейди" - "Ladies Night – вечер на шампанското", ще бъде любимият на целия ни екип - пиано бар "New California" в град Варна. ​

Изработка на уеб сайт Интерсофт 
За "Дамски клуб BMLady" уеб агенция "Интерсофт" е символ на стабилност, лоялност, качество и професионализъм. Работата ни с агенцията е приятна, интуитивна и винаги успешна.
https://intersoft.bg


Urban Studio Varna
Ние от "Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди" изключително много се забавляваме, докато работим с професионалистите от Urban Studio Varna, затова и резултатите от съвместната ни работа са отлични! youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRWXBEleghwr5Hzzjbo38nQ
Perfect Moments Photography
За "Дамски бизнес клуб BMLady" е истинско удовоствие да си сътрудничи с доказали се имена в професионалната фотография, каквито са Perfect Moments Photography.
РЕКЛАМА ЗА ТЕБ 
https://reklamazateb.com/ е мястото, където всички бизнесдами могат успешно да рекламират бизнесите си. Тук можете да представите Вашата дейност по най-добрия възможен начин.
​​https://reklamazateb.com


Защо "Дамски клуб BMLADY" е различен от останалите дамски клубове?
"Дамски клуб БиЕмЛейди" не е обикновен женски клуб, той е кауза в подкрепа на дамите в суровия бизнес свят. 
Това е клуб, където се забавляваме, докато работим, но и работим, докато се забавляваме.

Държим на приятелската атмосфера, подкрепата и искреността, затова сме готови да подадем ръка на всяка дама, която с упоритост и труд развива себе си, семейството и работата си.

"Дамски бизнес клуб BMLady" е мястото, където ще срещнете съмишленици, партньори и приятели от цял свят.

Тук ще се усъвършенствате както в бизнеса си, така и личностно - с помощта и подкрепата на всяка дама от клуба.

Вярвам, че женската сила и енергия е непобедима, когато се обедини в едно. Събирайки се на едно място толкова креативни, упорити и смели жени, можем да постигнем много.


Заедно сме по-добри, по-можещи, по-успешни!

Заповядайте в един женски свят, изпълнен с много оптимизъм, воля и труд -
заповядайте в "Дамски клуб BMLady" !

Майя Атанасова
Основател и собственик на "Дамски бизнес клуб BMLady" 
Попълнете кратко и възможно най-ясно формуляра и ще имате възможността да станете част от нещо голямо, красиво и вълнуващо - част от "Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди"!
Дамски бизнес клуб BMLady“ обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят знанието и опита си; дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НЕЩО ГОЛЯМО?             
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА               ФОРМУЛЯР ЗА КЛУБ BMLADY                                                   КАК РАБОТИ "ДАМСКИ КЛУБ БИЕМЛЕЙДИ"!
"Дамски бизнес клуб BMLady" работи на принципа маркетинг от уста на уста - когато давате повод на клиентите си да говорят за стоките и услугите ви. ​По този начин хората рекламират вашия бизнес.Задачата на клуба е да събере на едно място хора с общи интереси, които имат изгода да правят маркетинг бизнес към бизнес. Бонуса, който получава всеки член на клуба, е приятна, приятелска обстановка и предлагане на допълнителни услуги за дамите в клуба.
Едно от важните правила на маркетинг от уста на уста е да бъдеш интересен, за да се говори за теб."Дамски клуб БиЕмЛейди" дава подходящи условия, подходяща среда и разнообразие, за да може всеки бизнес да бъде представен по най-добрия начин сред останалите бизнеси.​ Включвайки се в "Дамски клуб БИЕМЛЕЙДИ", получавате множество услуги, които, събрани в цени, са на стойност 1000 лева на месец!А като член на клуба получавате всичко това само за 100 лева на месец! Не губете време, включете се сега!
Чрез "Дамски клуб БиЕмЛейди" вие получавате: Среда за лични срещи с бизнесите. Вашият бизнес ще бъде редом с другите големи бизнеси! Възможност да се рекламирате заедно с останалите бизнеси и да се представите по най-добрия начин. Съвети за онлайн маркетинг. Място и възможността да чуят за вашия бизнес както във вашия град, така и извън границите на България. Възможността да участвате в големи проекти заедно с други бизнеси. Специални промоции, оферти както от другите членове на клуба, така и от самия "Дамски клуб БиЕмЛейди". Представяне на вас и вашия бизнес в страниците на BMLADY ( вие предоставяте материали, снимки и текст – всичко, което искате да се публикува, за да ви представим по най-добрия начин).
Специална статия, написана за вас и вашия бизнес, в корпоративния официален сайт на "Дамски клуб BMLady" и рекламен сайт - Реклама за теб!  Публикуване на линкове към вашия сайт или социални мрежи, ваши контакти. Представянето на бизнеса включва снимки, видеа и текстове в неограничен брой.        В страниците на клуба всеки месец ще има статия за вас, линкове към вашия сайт и фейсбук страница.
Включване към закрита група на членове в клуба, където ще имате възможността да се запознаете с други членове от други градове и държави. В групата ще се разискват различни теми като: маркетинг, женски теми и други полезни теми, като например - как да направим реклама, кое е по-добре за моя бизнес, какво харесват жените и др. Може да получите и бонус през месеца - онлайн обучение, съвет за вашия бизнес, онлайн връзка с други членове на клуба през Zoom. ​
СРЕЩИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КАКТО ФИЗИЧЕСКИ, ТАКА И ОНЛАЙН! За всеки клубен член тези срещи представляват три леки ангажимента в месеца:
Първата среща е т.нар. „Ladies Night – вечер на шампанското“.   Втората среща е т.нар. „Бизнес закуска“.  Третата среща е официално представяне на член от клуба.                       ФОРМУЛЯР ЗА КЛУБ BMLADY


"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"