Дамски Бизнес клуб
BM Lady 

За членове на клуба!

 

Дамски клуб BMLady събира жени, които създават и управляват бизнесите си с отдаденост, страст и гарантират за качеството на услугите или продуктите, които предлагат.

Затова всяка една бизнесдама, която стане член на клуба, ще намери в лицето на останалите жени предприемачи достойни събеседници и бизнес партньори.

Като член на Дамски клуб BMLady ще имате възможност да се срещате, общувате и партнирате с доказали се и успешни жени в България.

Благодарение на успешния маркетинг, който практикуваме, при нас ще откриете дълго търсен бизнес партньор, с когото да разраснете бизнеса си или да намерите услуги и продукти за Вашия уникален вкус.

Ние от Дамски клуб BMLady вярваме, че успешните и трайни бизнес партньорства, а и приятелства, се зараждат и развиват в добра,
ведра и уютна атмосфера с позитивни хора.

Това е и към което се стремим да осигурим – максимална подкрепа и комфорт на всеки член на клуба.

 

Създавате нови партньорства

Дамски клуб BMLady събира жени, които създават и управляват бизнесите си отдадено, със страст и гарантират за качеството на услугите или продуктите, които предлагат.
Затова всяка една бизнесдама, която стане член на клуба, ще намери в лицето на останалите жени предприемачи достойни събеседници и бизнес партньори.
 
Като член на Дамски клуб BMLady ще имате възможност да се срещате, общувате и партнирате с доказали се и успешни жени предприемачи в България.
Благодарение на успешния маркетинг от уста на уста, който практикуваме, при нас можете да откриете дълго търсен бизнес партньор, с когото да разраснете бизнеса си или да намерите услуги и продукти за Вашия уникален вкус.
 

Ние от Дамски клуб BMLady вярваме, че успешните и трайни бизнес партньорства, а и приятелства,
се зараждат и развиват в добра,
ведра и уютна атмосфера с позитивни хора.

Именно към това се стремим, за да осигурим максимална подкрепа и комфорт на всеки член на клуба.

Участвате в лични бизнес срещиМесечни срещи на членовете на клуба:

Присъединявайки се към Дамски клуб BMLady получавате привилегията
да се запознаете и да поддържате контакти със собственици на други бизнеси,
които с течение на времето могат да се превърнат във Ваши бизнес партньори.

Вторник и петък

 1. Бизнес срещите в петък са :
 • Представяне на клуба- цели, идеи
 • Презентация на членове на клуба
 • Представяне на членовете на клуба
 • Свободен нетуъркинг
 1. Бизнес срещите във вторник:
 • Срещи в уютно, свежо и приятно кафене,заведение (сладкарница/чайна). В свободна среда с отлична организация, дамите ще могат да си говорят за здравето – цялостно, женско и детско, за семейните отношения, за поставянето лични граници,мечти и желания;
 • Теми развиващи женската енергия.

БОНУС!!!

Срещи за Бизнес развитие- решаване на бизнес казуси, възможност за индивидуални и групови обучения, съвети и препоръки.  

Работите и се забавлявате

Знаем, че жените умело съчетават семейство, работа и лично време, но също така знаем, че понякога това е изключително трудно и натоварващо и малко помощ никога не им е излишна.
 
Дамски клуб BMLady има за цел да улесни жените не само в работен план, но и в ежедневието.
Срещите в клуба ни са предвидени да осигурят на забързаните бизнесдами време, в което да се откъснат от натоварената работна среда и да се потопят в зареждаща приятелска атмосфера.
 
Заедно ще се подкрепяме, ще си помагаме, споделяме, ще разискваме разнообразни теми и ще се обогатяваме взаимно.
 
Дамски клуб БиЕмЛейди е мястото, където всяка бизнесдама може да намери спокойствие, развлечения и приятели.
И най-хубавото е, че докато се забавляваме заедно и разпускаме, работата не спира да върви, а се развива все по-успешно и с лекота.
 
Станете член на дамския ни клуб и заедно ще постигнем едно от важните условия за успех – да работим, докато се забавляваме… и обратното. 

УЕБ САЙТ И ПОДДРЪЖКА

Заедно със своите партньори БиЕмЛейди предоставя различни и разнообразни възможности на своите клиенти за реклама и развитие на своя бизнес.
Ето и малко повече информация какво предлагаме за нашите клиенти :
✔️PPC Реклама: Платена реклама в най – популярната и използвана търсачка Google: в мрежата на Search, Display или Video.
✔️Социални мрежи: Социалните мрежи отдавна са задължителен канал за развитието на всеки бизнес. Услугата включва различни активности в релевантните за бизнеса социални канали, за да постигнем вашите маркетингови и брандинг цели:
Създаване и управление на социални профили, творческо съдържание, графичен дизайн, изготвяне на цялостна визия.
Разработване на цялостна стратегия.
✔️SEO: услугите по оптимизиране за търсещи машини – Search Engine Optimization (SEO) водят до по-добро позициониране на даден сайт в резултати от търсене в търсачката Google. В резултат на това сайтът стават по-лесно откриваем и получава все повече посетители и клиенти в дългосрочен план.
✔️Дизайн и криейтив:
– Графичен дизайн: изработка на рекламни материали (печатни и дигитални), визитки, лого, флаери, билборди, видео, анимация, дизайн за социални медии или сайтове; e-mail темплейти
– Kопирайтинг: създаване на оригинални, SЕО оптимизирани текстове
✔️Изработка на фирмен сайт / онлайн магазин с WordPress & WooCommerce с адаптивен / респонсив дизайн и SEO оптимизация.
✔️Рекламна медия EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.
✔️Реклама в онлайн Списание EXPLOSION.
✔️Техническа поддръжка за вашите компютри
✔️Печат на рекламни материали
✔️Бизнес обучения с бизнес треньори за собственици и фирмени екипи.
✔️Организиране на събития
✔️Продуктова, лична и фирмена фотография
За повече информация на тел.0895776100

РЕКЛАМНА МЕДИЯ EXPLOSION

Клиентите на БиЕмЛейди имат удоволствието и възможността да рекламират в Рекламна медия EXPLOSION.BG единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.
EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
И това не е всичко за клиентите на БиЕмЛейди имат възможността да рекламират и в онлайн Списание EXPLOSION

Лично за БиЕмЛейди

 Ние, жените, сме много различни, както са различни и нашите мисли, очаквания, трепети, вълнения, проблеми и интереси. 
В същото време обаче всички ние имаме нещо общо – желание за развитие, успехи и удовлетвореност от това, което сме и това, което постигаме.
Именно заради това общо нещо създадох нашия клуб –
клуб на силните жени, на можещите, борбените и успелите жени.

Създаването на дамски клуб за мен е нещо повече от работа, усещам го по-скоро като лична мисия и цел, това осмисля живота ми. Всеки миг, всеки ден.

Идеята е заедно в клуба да си помогнем да променим начина си на мислене в положителна посока и в крайна сметка да направим живота си по-добър, а кариерата си по-успешна.

Организирайки семинари в град Варна, гр. София и гр. Бургас и в цяла България, ще се срещаме с различни жени предприемачи.

Самата аз съм наясно какво означава да бъдеш пионер в дадена област и да преследваш мечтите си.
Познавам усещането, когато хората не те разбират и постоянно те питат защо си поела този „риск“.

Знам какво означава да нямаш карта на пътя към успеха.
Но също така знам и какво е усещането, когато срещнеш тези, които са я открили.

 

Ето за това е и КЛУБ BMLady – клубът на жените предприемачи!

Ето за това е и ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLady  клубът на успешните жени!

Как да стана член на клуба?

В зависимост от дейността, от бизнеса и кандидата се предлага подходяща програма.  
За да станете член на Дамски бизнес клуб BMLady, е необходимо да се свържете с нас. Може да ни пишете в контактната форма или да ни позвъните по телефона.
Може да попълните нашият кратък формуляр и ние ще се свържем с вас :

027880f6aad668e7101e0606656b8bae

BMLADY VIP

 •  ЧЛЕНСТВО В ДАМСКИ КЛУБ BMLADY
 • НЕТУЪРКИНГ
 • МАРКЕТИНГ-СПОДЕЛЯНЕ НА ВАШИ МАТЕРИАЛИ
 • РЕКЛАМА-ОНЛАЙН И ОФЛАЙН
 • БИЗНЕС ЕКИПНОСТ И РЕШАВАНЕ НА КАЗУСИ
 • ОБУЧЕНИЯ BMLADY
 • ИНДИВИДУАЛНИ СРЕЩИ С БИЗНЕС ТРЕНЬОР И ЛИЧЕН КОУЧ
8d2671b1a11d99b309a5338511e25916

BMLADY GOLD

 • ЧЛЕНСТВО В ДАМСКИ КЛУБ BMLADY
 • НЕТУЪРКИНГ
 • МАРКЕТИНГ-СПОДЕЛЯНЕ НА ВАШИ МАТЕРИАЛИ
 • РЕКЛАМА-ОНЛАЙН И ОФЛАЙН 
 • РЕШАВАНЕ НА БИЗНЕС КАЗУСИ
7c2a1579e818e5b9881cd14b05c96f4f

BMLADY SILVER

 • ЧЛЕНСТВО В ДАМСКИ КЛУБ BMLADY
 • НЕТУЪРКИНГ 
 • МАРКЕТИНГ-СПОДЕЛЯНЕ НА ВАШИ МАТЕРИАЛИ
 • РЕШАВАНЕ НА БИЗНЕС КАЗУСИ

За членове на клуба!

Клубът е мястото, нашето място, където ще получите глътка въздух. Мястото, където ще имате своето време, своето собствено свободно време, време за приятели, време да споделяте по женски, време да споделяте за работата, за бизнеса, така че да получите компетентно мнение, да получите съдействие, да създадете нови приятели, нови клиенти, нови печалби, нови номера в телефонния указател. Това е нашето място!
 
„Постарала съм се да намеря за Вас и за всички нас място за клуба, което да отговаря на всички високи изисквания за една дама и същевременно да е уютно, за да можем с удоволствие да поемем глътка свеж въздух, да разпуснем.
 
Предвидила съм и няколко други места за срещите ни и за отдих – топла и уютна чайна или кафетерия, както и специални места, където да изпием по чаша хубаво вино, да послушаме хубава музика и да побъбрим по приятелски. Сигурна съм, че всички тези места ще станат още по-приятни, защото ще сме заедно там – добри, мили, приятелски настроени жени, защото където и да решим да бъдем, ние ще се чувстваме добре навсякъде.“ – Майя Атанасова – Създател на Дамски бизнес клуб BMLady

Може да попълните нашият кратък формуляр и ние ще се свържем с вас 

viber image 2022 08 05 15 36 34 063
bmlady.eu invitation
bmlady.eu handshake

Контактна Форма

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с Вас:

Моля отбележете:

11 + 14 =