Би Ем Лейди ЕООД
Рекламна агенция 

bm lady 3rd birthday 72 of 461

Би Ем Лейди

предлага на своите клиенти реклама в интернет пространството и нетуъркинг.
Единствената рекламна агенция, която обгрижва своите клиенти, предлагайки пълен пакет от услуги.
Чрез уеб сайтове, медии, социалните мрежи и организирани събития които упралвяваме имаме голяма аудитория от последователи
.

ЗА БИЕМЛЕЙДИ КАТО РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ

Чрез създадените проекти и продукти БиЕмЛейди предлага на своите клиенти нестандартни решения, интересни начини за развитие и реклама.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ СА: 

ДАМСКИ КЛУБ BMLADY

 Дамски клуб BMLady помага на успелите жените да се развиват в бизнес и личен план 
 да достигат до нови клиенти, да създават приятелства и да не са сами в бизнеса. Kлуб за успели, амбициозни и утвърдени жени, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат. Тук е мястото на можещите и отговорни бизнесдами, готови да помогнат и да си партнират.

БИЗНЕС КЛУБ

Бизнес Клуб за всички бизнеси

Мястото, където всяка идея, всяко усилие и всяка амбиция се превръщат във вълнуващ успех! В Бизнес Клуб събираме предприемачи от различни индустрии, които знаят, че единството в разнообразието носи сила. В клубът на възможностите, вие ще откриете колеги и партньори, готови да подкрепят вашия растеж и да споделят своя опит.

АКАДЕМИЯ БМЛИДЕР

Чрез обученията които предлагаме и партньорствата със специалисти, предоставяме на членовете на клуба много добри възможности за развитие.

Ние сме гъвкави в предлаганите ни обучения с всеки член на клуба като предоставяме различни групови и индивидуални срещи. Офлайн и онлайн.

РЕКЛАМНА МЕДИЯ EXPLOSION

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.

EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, могат да покажат как си партнират и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.

УЕБ САЙТ И ПОДДРЪЖКА

Чрез своите партньорства предлагаме на наши клиенти изработка на уеб сайт, поддръжка, оптимизация.

BM LUX SICRET

Искате ли да участвате в незабравимо бизнес събитие, което има потенциал да промени живота и бизнеса ви? Очаква ви една среща с подходящите хора на изключително вдъхновяващо място.

Заедно със своите партньори БиЕмЛейди предоставя различни и разнообразни възможности на своите клиенти за реклама и развитие на своя бизнес.

BM Lady 3rd Birthday 40 of 461

за нас

БиЕмЛейди ЕООД е единствената рекламна агенция която се грижи изцяло за своя клиент предоставяйки му както онлайн и офлайн реклама, така и съвети и обучения за развитие на бизнеса.

емоционално и лично спокойствие

БиЕмЛейди ЕООД е единствената рекламна агенция която се грижи за емоционалното и лично спокойствие, баланс и комфорт за собствениците на бизнес, като предоставя различни възможности чрез организиране на събития, срещи с личен и бизнес треньори и коучове, консултанти специалисти в различни области.

БиЕмЛейди ЕООД е единствената рекламна агенция която се грижи и за израстването и сплотяването на фирмени екипи и служители на вашите бизнеси, чрез организиране на тиймбилдинг, ритрийт, обучения и срещи със специалисти в различни области.

запитване

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с Вас:

Моля отбележете:

15 + 3 =