Би Ем Лейди ЕООД
Рекламна агенция 

Парти на БМ лейди

БиЕмЛейди

предлага на своите клиенти реклама в интернет пространството и нетуъркинг.
Единствената рекламна агенция, която обгрижва своите клиенти, предлагайки пълен пакет от услуги.
Чрез уеб сайтове, медии, социалните мрежи и организирани събития, които управлява има голяма аудитория от последователи
.

  ЗА БИЕМЛЕЙДИ ЕООД КАТО РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ

Чрез създадените проекти и продукти БиЕмЛейди ЕООД- Рекламна агенция предлага на своите клиенти нестандартни решения, интересни начини за развитие и реклама.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ СА: 

ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY

 Дамски бизнес клуб BMLady помага на успелите жените да се развиват в бизнес и личен план 
 да достигат до нови клиенти, да създават приятелства и да не са сами в бизнеса. Kлуб за успели, амбициозни и утвърдени жени, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат. Тук е мястото на можещите и отговорни бизнесдами, готови да помогнат и да си партнират.  Лично отношение към всеки. Местата са ограничени.

Могат да влязат малки и средни бизнеси, както и такива които те първа навлизат в света на бизнеса. 

 

БИЗНЕС КЛУБ

Бизнес Клуб за всички бизнеси

Мястото, където всяка идея, всяко усилие и всяка амбиция се превръщат във вълнуващ успех! В Бизнес Клуб събираме предприемачи от различни индустрии, които знаят, че единството в разнообразието носи сила. В клубът на възможностите, вие ще откриете колеги и партньори, готови да подкрепят вашия растеж и да споделят своя опит.

АКАДЕМИЯ БМЛИДЕР

 Чрез обученията които предлагаме и партньорствата със специалисти, предоставяме на бизнесите много добри възможности за развитие.

Ние сме гъвкави, предлагаме обучения, като предоставяме различни групови и индивидуални срещи. Офлайн и онлайн. Повече може да разберете на www.bmlider.bg 

 

 

РЕКЛАМНА МЕДИЯ EXPLOSION

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.

EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, могат да покажат как си партнират и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес. Повече може да разберете на www.explosion.bg 

 

УЕБ САЙТ И ПОДДРЪЖКА

 Чрез своите партньорства предлагаме на наши клиенти изработка на уеб сайт, поддръжка за социални мрежи, оптимизация на сайт. Анализ и помощ и подкрепа за развитие на вашият бизнес.

BMLUX SECRET

Искате ли да участвате в незабравимо бизнес събитие, което има потенциал да промени живота и бизнеса ви? Очаква ви една среща с подходящите хора на изключително вдъхновяващо място. За повече информация, може да ни пишете в контактната форма с код „BMLUXSECRET“.

Заедно със своите партньори БиЕмЛейди предоставя различни и разнообразни възможности за реклама и бизнес развитие.

BM Lady 3rd Birthday 40 of 461

за нас

БиЕмЛейди е единствената рекламна агенция която обгрижва изцяло своите клиенти, като  предоставя различни възможности за онлайн и офлайн реклама, съвети и подкрепа за развитие на бизнеса.

БиЕмЛейди се грижи за емоционалното и лично спокойствие, баланс и комфорт за собствениците на бизнес.

Предоставя различни възможности, чрез организиране на събития, срещи с личен и бизнес треньори и коучове, консултанти специалисти в различни области.

БиЕмЛейди е единствената рекламна агенция която се грижи и за израстването и сплотяването на фирмени екипи и служители на вашите бизнеси, чрез организиране на тиймбилдинг, ритрийт, обучения и срещи със специалисти в различни области. 

запитване

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с Вас:

Моля отбележете:

13 + 6 =