Каузи
на БиЕмЛейди

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА-"BMLADY АНГЕЛИ-ПОДАРИ УСМИВКА"

В прекрасния град Варна, пред спираща дъха морска панорама първата по рода си благотворителна вечеря „BMLADY АНГЕЛИ-Подари усмивка“ организирано от Дамски Бизнес Клуб BMLady. 

 • част от събитието на сезона във Варна
 • ПЪРВА ОФИЦИАЛНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА С ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА.1. С ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ ВИЕ ПОДКРЕПЯТЕ УЧАСТИЕТО НА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ИЗЯВИЛИ СЕ НА НАШАТА СЦЕНА.
  2. ДАРЕНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИ В СЪОТВЕТНИТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КАУЗИ КОИТО ОРГАНИЗИРА И УЧАСТВА БиЕмЛейди  „BMLADY АНГЕЛИ „.
  • Събитие, на което Дамски Бизнес Клуб BMLady предоставя сцена за изява на талантливи деца, които пеят и танцуват. Благотворително събитие, на което заедно ще подкрепим талантливите деца на България,
  •  Благотворително събитие, на което заедно ще подкрепим майките на деца със специални потребности от Клуб Родител „Да пораснем заедно“.
  •  Благотворително събитие, на което заедно ще подкрепим Деца на пострадали и загинали служители на структурите от ГД „Изпълнение на наказанията“ Варна.
   В партньорство с Сдружение за възстановяване на българската слава „БРАН“ средставата се събират за 4 деца.

  Специално участие на едно талантливо дете Биляна Тодорова с тежка съдба, смела , талантива и силна млада госпожица.

 • Събитие в което Успешните Жени, Бизнес Жените се обединяват за да подкрепят „КАУЗА С ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА“!
   
12

ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА BMLADY

Дамски бизнес клуб BMLady подкрепя талантливите деца на България!
 
С тази инициатива искаме да дадем възможност за изява и нашата подкрепа на децата с таланти.
 
Как Дамски бизнес клуб BMLady подкрепя децата с таланти?
Нашата подкрепа може да се осъществи по различни начини, като например предоставяне на поле за изява, място където децата да покажат своите таланти, участия на събития, организирани от или със съдействието на клуба и др.
 
Кой може да вземе участие в инициативата?
Участие може да вземе всяко талантливо дете до 18 години, което може да пее, свири, танцува, твори или има други умения, които желае да развива и да представи пред по-голяма аудитория.
 
Как се кандидатства за включване в инициативата?
Необходимо е детето или негов родител/настойник да попълни анкетата и от екипа на Дамски бизнес клуб BMLady ще се свържем с кандидата писмено или по телефон.

BMLady подкрепя талантливите деца – ЗАПИШИ СЕ ТУК 

2ddab0ca7d5915379f77786631523ae7
9fec591fb908ee980cbf142b71547cea

Oчаквайте

ДАРИ МЕЧТА BMLADY

С някои от партньорставата си БиЕмЛейди успява да помогне и да дари усмивка. Когато се организира нещо, се съобщава в страниците на Дамски бизнес клуб BMLady.

 

BMLADY ПОМАГА НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

 • През 2021 год. Дамски бизнес клуб BMLady  си партнира с Асоциация „Да съхраним жената”, а поводът е да помогнем на жени в пенсионна възраст, с увреждания с решение на ТЕЛК, самотно живеещи и социално слаби към Център за социална рехабилитация и интеграция “Импулс” в гр. Варна!
   
 • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПОМАГАМЕ С някои от партньорставата си БиЕмЛейди успява да помогне. Когато се организира нещо, се съобщава в страниците на Дамски бизнес клуб BMLady.

1698a4d8c962556eb52f79405471b5f9
dcdbcfd2a16890c09b3b8c724db3ba91

ПОДАРИ УСМИВКА BMLADY

С някои от партньорставата си БиЕмЛейди успява да помогне и да дари усмивка. Когато се организира нещо, се съобщава в страниците на Дамски бизнес клуб BMLady.

 

Запитване

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с Вас:

Моля отбележете:

12 + 12 =