Отзиви

за дамски бизнес клуб BMLady

Отзиви за BMLady

life coach Marusya Marinova

„През изминалата година и въобще през целия период на изолация, интровертът в мен ликуваше и в началото почивката някак ми се отрази добре. С несигурността навън, многото ужасяваща информация, аз постепенно започнах да разбирам, че ако се поддам на всичко това, просто ще се срина психически. Живото общуване започна да ми липсва.

Благодарна съм, че започнах да търся възможности и среда, в която да се чувствам комфортно и да имам възможност за развитие и изява. Защото като личен коуч, аз силно вярвам, че средата е определяща за развитието на всеки човек.

И както всяко едно мое намерение ме води в желаната посока, така се случи и сега. Първо си избрах ментор, за да развивам бизнес, а това доведе и до търсене на среда от съмишленици. Приятелка ми спомена за клуб BMLady – Майя Атанасова и ме запали с думите: „Много е хубаво там, все приятни и успешни жени“, а аз вярвам, че съвременната жена е личност, успешна и като жена, майка, и като бизнес жена.

Последва разговор с основателката на клуба – Майя Атанасова, а на мен ми трябваха само два часа, за да реша, че искам да стана част от клуба и че това е моето място. Днес, вече повече от 9 месеца и с всяка следваща среща на Клуба, аз се зареждам с много емоция от общуването, от смеха, от сериозните теми, които дискутираме и от взаимните партньорства и доверие!

За мен тези срещи носят много полезна информация за дейностите на другите дами, за ползите, които дават на другите хора, за многото благотворителни кампании и най-вече за взаимната подкрепа и партньорства! Мога да споделям още за ползите, но ще спра до тук.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл marusya.b.marinova@gmail.com. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Mаруся Маринова
Създател на Менторска програма за лична трансформация
Личен коуч и Биофийдбек терапевт

Уеб сайт: https://mindcoach-bg.com/
ФБ: Marusya Marinova – Life Coach
LinkedIn: 

„BMLady ми даде много! От 21 години живея и работя в Германия. Ежедневието ми беше насочено изцяло в немското пространство като работа и семейство. Имам много добри приятели българи в Германия и родители в България. До толкова ми беше ограничена връзката с родината ми, докато не се запознах онлайн с Майя Атанасова и клуб BMLady. В личен и професионален план аз се запознах с изключително мъдри жени, които ценят себе си, бизнеса и партньорските си взаимоотношения както и семейството. Радвам се да съм част от тази общност на силни, но нежни жени.

BMLADY ми даде старт на моите визия и бизнес в България. Възможност за партньорства и развитие на родна земя. Доверие, възхищение на таланта и амбициите на всички дами в клуба. До този момент не търсих, а и нямах доверие в бизнес-предприемаческата сфера в България. Не виждах потенциала. Но в живота няма нищо случайно. Има корени, те се изкореняват трудно или никак.

След като станах член на Дамски бизнес клуб BMLady вече се радвам на всяка, за момента, онлайн среща, която мога да посетя, за да обменя опит, знания и в същото време да се разтоваря в една среда между приятели, сякаш се познаваме от години. Казва се, че душите ни в минали животи се уговарят да се видят и в този. Аз вярвам в това!

Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл: info@antoaneta-slavova.com. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Антоанета Славова, психолог, психоаналитичен арттерапевт. Собственик на арттерапевтичен център за емоционално здраве, гр. Хановер, Германия. Автор нa креативната техника bildASet (Билдасет). 

 

otziv bm lady antoaneta slavova
otziv bm lady lagis

В Дамски бизнес клуб BMLady намерих прекрасно място както за реклама и маркетинг, така и източник на нови идеи и съмишленици.

Членството ми в клуба не само ме срещна с интересни хора, но и ме мотивира да развивам бизнесите си. Благодарение на месечните срещи, постоянната комуникация с Майя и с чудесните дами от клуба, имам нови идеи, над които работя с желание и отдаденост.

Дамски бизнес клуб BMLady ми даде много възможности за изява, за реклама и маркетинг и затова сега вярвам много повече, че има смисъл всичко, което правя – в бизнеса и в новите начинания.

На всяка бизнесдама, която има интерес към клуба, бих ѝ казала, че може само да ѝ е от полза да членува в него – ще има само позитиви!“

Искра Николаева, собственик и управител на Архитектурно Студио „ЛАГИС“ ЕООД и Авторски бижута LagisArt

​Уеб сайт: https://lagis-bg.com/

​Уеб сайт: https://lagisart.com/

ФБ: Авторски бижута Lagis Art

ФБ: Архитектурно студио Лагис

Дамски бизнес клуб BMLady допринася за развитието на моите обучителни и менторски програми “Вътрешна хармония за работещи майки”, като ми предоставя възможност за представянето им ежеседмично пред членове и гости на клуба. Помага ми при разпространението на събития, които организирам, чрез реклама.

Като VIP член на Дамски бизнес клуб BMLady аз се срещам вече и с дами от цял свят, с които обменяме идеи, опит, знания, препоръки и развиваме съвместни проекти.

Преди да стана член на Дамски бизнес клуб BMLady аз имах желание и нужда да бъда част от дамска общност, с която да споделяме сходни ценности и приоритети. След моето членство в клуба, аз се чувствам мотивирана от средата, намирам с лекота подходящи хора, с които си партнираме и заедно постигаме целите си.

Д-р Галя Манчева – създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

otziv bm lady dr mancheva
otziv bm lady mg atelie 1

Казвам се Маргарита Гигьова и съм собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в МГ ателие ЕООД – гр. София

Членството ми в клуба през изминалата година е едно чудесно решение за развитието ми като личност и бизнес; клубът предоставя много възможности за изява, подходящи както за по-активните членове, така и за по-скромните .

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл mg.atelier2016@gmail.com . Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Маргарита Гигьова – собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в
​МГ ателие ЕООД – гр. София

ФБ: MG atelier

https://mgatelier-bg.com/
Instagram: https://www.instagram.com/mgattelierr/

запитване

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с Вас:

Моля отбележете:

1 + 7 =