ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY

Клуб за успешни и бизнес жени!

Дамски бизнес клуб BMLady 

КЛУБ ЗА УСПЕШНИ ЖЕНИ!

 

Чрез създадените проекти и продукти предлагаме на своите дами в клуба нестандартни решения, интересни начини за развитие и реклама.

 

Нашите проекти са:

НЕТУЪРКИНГ

 Общност от харизматични дами активни не само в бизнеса, а и в реалния живот. Тук подкрепяме и вдъхновяваме дамите в клуба за това как да бъдат по-уверени, по-позитивни, разумни и независими без значение от мястото и сферата, в която се развиват, така че да им носи финансово и духовно удовлетворение.

РЕКЛАМА

  Рекламата е важен инструмент за успеха на бизнеса. Рекламна агенция БиЕмЛейди предлага различни опции за реклама на продукти и услуги, като например онлайн и офлайн реклама, организиране на събития, статии в рекламна медия EXPLOSION, онлайн бизнес списание и др.

ОБУЧЕНИЯ

Обученията са важна част от всяко бизнес развитие и БиЕмЛейди, чрес Академия БМ Лидер предлага обучения на различни теми, свързани с бизнеса, като маркетинг, управление на финансите, лидерство и много други. Тези обучения могат да помогнат на жените да придобият нови умения и да развият своя бизнес.

РЕКЛАМНА МЕДИЯ EXPLOSION

Чрез Рекламна медия EXPLOSION дамите в клуба може да се рекламират по най-добрия начин използвайки различни канали за реклама. EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, могат да покажат как си партнират и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес

ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЯКА ДАМА В КЛУБА

Заедно със своите партньори БиЕмЛейди предоставя различни и разнообразни възможности на своите клиенти за реклама и развитие на бизнеса.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Чрез организирането на различни мероприятия и предоставяне на много възможности всека дама в клуба може да открие своето място сред бизнесите.  Организираме национални бизнес конференции, тиймбилдинг, ритрийт, бизнес обучения, партита, яхта парти, национални почивки, коледни партита и др. мероприятия.

Защо Дамски бизнес клуб BMLADY е различен от останалите дамски клубове?

 

Дамски бизнес клуб BMLady не е обикновен женски клуб, той е кауза в подкрепа на дамите в суровия бизнес свят.

Това е клуб, където се забавляваме, докато работим, но и работим, докато се забавляваме.

Държим на приятелската атмосфера, подкрепата и искреността, затова сме готови да подадем ръка на всяка дама, която с упоритост и труд развива себе си, семейството и работата си.

Дамски бизнес клуб BMLady е мястото, където ще срещнете съмишленици, партньори и приятели.

Тук ще се усъвършенствате както в бизнеса си, така и личностно – с помощта и подкрепата на всяка дама от клуба.

367406994 799423881848925 9199353161204132840 n

Дамски бизнес клуб BMLady е силна организация, която има за цел да помогне на жените да постигнат своите цели и да реализират своя потенциал

 • Можете да разчитате на ценни контакти от интересни и опитни дами
 • Ние популялизираме вашите продукти и услуги
 • Оказваме ви не само бизнес подкрепа, а и сътрудничество и позитивна мотивация за нови успехи
 • Свързваме и насърчаваме предприемчивите жени да споделят своите знания и опит
 • Вярваме в силата и мощта на женската енергия благодарение, на която жената лидер не се чувства сама, а е част от група, която наистина я подкрепя и насърчава в действията

  ОТ КАКВО ще може да се възползвате, като се присъедините към клуба? 

  Бизнесът е непрекъснато развиващ се пейзаж и понякога просто се нуждаете от достъпен и надежден източник на информация и подкрепа. ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY е единственото място, където ще имате достъп не само до безценно обучение и информация, но и до среда, в която ще намирате мотивация от активни бизнес дами, които ще ви аплодират и ще ви помагат в изграждането на още по-успешен маркетинг и реклама. Тук ще преоткриете не само себе си но и място, което ще ви даде тласък към разработването и стартирането на вашите нови идеи, в изграждането на успешна лична и бизнес марка. При нас ще имате възможност да развивате маркетингови и бизнес стратегии, както и да се докоснете до силата на пълноценното общуване и срещи с доказани професионалисти, ментори, лектори.

  КАК РАБОТИ
  ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ
  BMLADY?

  Дамски бизнес клуб BMLady работи на принципа нетуъркинг, т.е. грижи се да събира нишова аудитория от професионалисти, които в същото време не са в активен контакт помежду си, като целта е използвайки метода от уста на уста да успеете успешно да презентирате и развиете своя бизнес.

  Даваме възможност на малките и средни бизнеси да се развиват, също така на току що стартиращи бизнеси да навлязът бързо в бизнес средата.

  Клуб BMLady Ви дава подходящи условия, приветлива и хармонична среда, за да може всеки бизнес да бъде представен по най-добрия начин сред останалите бизнеси.

  BMLady party 2023 small 67 of 256
  Дамски Бизнес Клуб БиЕмЛейди - Бизнес Ритрийт

  КАКВО ВИ ДАВА КЛУБ BMLADY ?

  • Реклама;
  • Подходяща среда на общуване;
  • Популяризиране на бизнеса и на Вас самата;
  • Личностно развитие;
  • Създаване на нови партньорства;
  • Участие в лични бизнес срещи;
  • Работа и забавление;

   

  • Устремете се напред в бъдещето като станете част от Дамски бизнес клуб BMLady. Клубът събира бизнесите на успешните българки и предлага стабилно и ефикасно създаден нетуъркинг в градовете Варна, София, Бургас, Русе, Силистра, Добри, Шумен а в бъдеще – и в други градове на България
  Нетуъркинг 100%
  Реклама 100%
  обучения 100%

  Ето от какво може да се възползвате, като се присъедините към Клуба

  • Популяризирате себе си и бизнеса си
  • Показвате, рекламирате и препоръчвате марката си
  • Разширявате дейността на бранда си
  • Установявате нови взаимоотношения
  • Говорите за бизнес с други бизнес дами
  • Получавате подкрепа
  • Възползвате се от нашата аудитория, за да популяризирате бизнеса си
  • Изграждате сътрудничество, което да използвате за вашата видимост и изграждане на статута ви като авторитет
  • Научавате как да се възползвате от възможностите за публично говорене и да привлечете пресата, за да развиете бизнеса си
  Дамски Бизнес Клуб БиЕмЛейди - Събития и конференции

  ОТЗИВИ

  НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ СПОДЕЛЯТ:

  „Казвам се Маргарита Гигьова и съм собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в МГ ателие ЕООД – гр. София

  Членството ми в клуба през изминалата година е едно чудесно решение за развитието ми като личност и бизнес; клубът предоставя много възможности за изява, подходящи както за по-активните членове, така и за по-скромните ..

  Маргарита Гигьова

  Дизайнер/Творец в MG atelier

  Срещите са приятелски и непринудени, създават се възможности за лични контакти и партньорства. Атмосферата в клуба е позитивна и предразполага за обмяна на опит, развиване на бизнес идеи, споделяне на емоции.
   
  Успехът е начин на мислене в Дамски бизнес клуб BMLady.
  ​Щастлива съм, че открих това място за себе си и моите бизнес идеи!

  Десислава Василева

  Собственик на RelaxInVarna Apartments, Ваканционни апартаменти гр. Варна

  Благодарна съм, че започнах да търся възможности и среда, в която да се чувствам комфортно и да имам възможност за развитие и изява. Защото като личен коуч, аз силно вярвам, че средата е определяща за развитието на всеки човек.

  Маруся Маринова

  Биофийдбек терапевт, НЛП лайф коуч, NAP практик

  В Дамски бизнес клуб BMLady намерих прекрасно място както за реклама и маркетинг, така и източник на нови идеи и съмишленици.
   
  Членството ми в клуба не само ме срещна с интересни хора, но и ме мотивира да развивам бизнесите си. 

  Искра Николаева

  Архитектурно студио Лагис

  Включете се в клуба!

  Моля попълнете формуляра за регистрация и ние ще се свържем с Вас!

  Моля отбележете:

  11 + 8 =